Vrtni center Kalia | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Vse za vrt, urejeno okolico in pravo zeleno džunglo. V vrtnem centru Kalia vas razvajajo s široko ponudbo sobnih rastlin, semen in sadik za vaše vrtičkarske podvige.

Vrtni center Kalia

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Vzgojite svojo zeleno oazo

Sanjate o dvorišču z zeleno travo in bogatem vrtu, na katerem pridelate svežo domačo zelenjavo, sadje in zelišča? Morda nimate veliko prostora, a kljub temu želite sodobno visoko gredo s priročnim domačim pridelkom ter veliko bujnih sobnih rastlin za svoj dom? V vrtnem centru Kalia Slovenj Gradec vas pričaka široka izbira semen in sadik, kot tudi sadne in okrasne sadike, lončnice v okrasnih loncih ter sveže rezano cvetje in dekoracije za popestritev doma ob posebnih priložnostih. Tudi ko šele spoznavate čarobni svet rastlin, bodo v vrtnem centru Kalia odlično svetovali glede prave zemlje ter organskih in mineralnih gnojil, kako vrt in sobne rastline obvarovati pred škodljivci, katero vrtno orodje in pripomočke potrebujete, ob tem pa vam bodo ponudili vrhunske izdelke, s katerimi bo delo na vrtu veliko lažje.

V ponudbi boste našli semena poljščin, kot so razna žita, koruza, krmne poljščine in v sezoni tudi semenski krompir, bogato ponudbo za kmečka opravila, kakovostno hrano za male živali, krmo za domače živali, motorna orodja za urejanje vrta ter skrbno izbran nabor domačih dobrot. Spoznajte užitek vrtnarjenja v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec.

Ponudba s podpisom Semenarne Ljubljana

Vrtni centri Kalia ustvarjajo razvejano prodajno verigo Semenarne Ljubljana. Specializirana ponudba zajema široko izbiro izdelkov za vrt, dom, kmetijstvo in oskrbo hišnih ljubljenčkov. Ko iščete ideje za postavitev lastnega vrta, čudovite okrasne rastline ali semena in sadike, iz katerih bo zraslo veliko dobrega, je Kalia pravi naslov za vas. Zaposleni v vrtnih centrih Kalia vas bodo sprejeli z obsežnim znanjem, strokovnim svetovanjem in celovito ponudbo, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne okuse. Z odgovornim odnosom do okolja in spremljanjem svetovnih trendov pa ustvarja Kalia tudi boljše bivalno okolje za vse.

V široki ponudbi boste našli okrasne rastline in sadike, opremo za vrt in dom, vse za oskrbo rastlin, semena vrtnin, cvetlic, okrasnih trav ter čebulnice, hrano in opremo za male živali, semena poljščin (za profesionalne pridelovalce in kmete) ter sezonsko tudi semenski krompir. Kalia ima nekaj za vsakogar, od cenovno ugodne ponudbe do priznanih blagovnih znamk višjega cenovnega razreda. Pravo zeleno doživetje pa si lahko privoščite v kar 31 vrtnih centrih Kalia po vsej Sloveniji.