Mercator | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Pri 'najboljšem sosedu' je ponudba vedno sveža in privlačna! Napolnite košarico s kakovostnimi slovenskimi izdelki ter priznanimi blagovnimi znamkami. V hipermarketu Mercator je vsak nakup pravo doživetje.

Mercator

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Več kot samo vsakodnevni nakup živil

Vsak dan izberite le najboljšo kakovost iz hipermarketa Mercator. Trgovina s hrano v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec vas nikoli ne bo razočarala. Greste v tedenske nakupe za vso družino ali morda samo na malico in po nekaj svežih živil za sproti? Na prodajnih policah hipermarketa Mercator vas bo pričakala le skrbno izbrana selekcija izdelkov domačih slovenskih dobaviteljev in priznanih blagovnih znamk. Izgubite se v sočnem videzu sveže ponudbe sadja in zelenjave, pekovskih izdelkov, delikatese, mesa in rib. Premium kakovost se v Mercatorju združi z odlično ceno. Naj sezonska zdrava hrana zadiši tudi na vaši mizi! Poleg živil najdete še pripomočke za kuhanje, čistila in izdelke za dom, kozmetiko, vse za nego dojenčka, igrače, šolske potrebščine in še več za vaše nakupe na enem mestu.

Najboljšo vrednost za vaš denar poiščite v kakovostnih blagovnih znamkah M minute, Okusi mojega kraja, Bio zone, Moj dom in preostalih linijah izdelkov Mercator. Odlično kakovost vam Mercator prinaša po še bolj ugodni ceni. Prelistajte katalog ugodnosti z aktualnimi akcijami in ne pozabite predložiti Pika kartice, na kateri zbirate pike za dodatne popuste.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.