Intersport | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Športna moda in oprema za aktiven dan. Poiščite svoje najljubše športne znamke v novih kolekcijah trgovine Intersport.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Začutite novo dimenzijo športa

Nova športna oprema, v kateri se počutite fantastično, je odlična motivacija za aktivno življenje! Se odločate za tek, kolesarjenje, fitnes, smučanje, košarko, tenis ali morda pohodništvo? V trgovini Intersport se opremite za najbolj priljubljene športe! Vsako sezono so na voljo atraktivne nove kolekcije športnih oblačil, obutve in pripomočkov za trening priljubljenih športnih znamk, kot so Nike, adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma, Kettler in drugih. Za ženske, moške in otroke pa trgovina v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec nudi privlačno izbiro športnih majic s kratkimi in dolgimi rokavi, hlač, pajkic, funkcijske športne opreme, jopic in superg za vse športne podvige. Za skupinske športe boste našli bogato ponudbo športnih dresov in žog, čakajo pa vas tudi številni dodatki, kot so smučarska očala, kape, rokavice, torbe in nahrbtniki za res udoben trening.

Prijazni prodajalci vam bodo priskočili na pomoč pri izbiri in nakupu nove športne opreme. V trgovini pa si lahko tudi izposodite smuči po ugodni ceni ter se naročite na kolesarski servis ali servis smuči. Uživajte v športu brez skrbi s kakovostno in celovito storitvijo Intersport.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem. 

Novice
Športne zvezde
INTERSPORT: Ugodnosti v novem aprilskem letaku
Velja do: 11. maj 2024

Prelistajte aprilski letak in odkrijte ugodnosti!

Čakajo vas nove Športne zvezde po akcijskih cenah, super cene ekskluzivnih izdelkov in vedno ugodni izdelki z oznako Splača se.

Izdelke, naročene na spletu, lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Akcija Športne zvezde velja do 11. 5. 2024.

Preverite ponudbo >