Nova KBM | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Banka, kjer lepo poskrbijo za vaše finance. Ugodne bančne storitve, prilagojene vašim potrebam, stanovanjski in potrošniški krediti, varno spletno bančništvo in še več. Dobrodošli v Novi KBM.

Nova KBM

Delovni čas
ponedeljek 08.30 - 12.00 / 13.30 -  17.00
torek 08.30 - 12.00 / 13.30 -  17.00
sreda 08.30 - 12.00 / 13.30 -  17.00
četrtek 08.30 - 12.00 / 13.30 -  17.00
petek 08.30 - 12.00 / 13.30 -  17.00
sobota Zaprto
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Skočite na banko kar med nakupi

Priročna poslovalnica Nove KBM vam omogoča, da uredite vse bančne obveznosti kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Mercator Slovenj Gradec. Če razmišljate o menjavi banke, vam bodo prijazni bančni svetovalci z veseljem predstavili ugodno paketno ponudbo po vaši meri. Odprite transakcijski račun pri Novi KBM in koristite vse najpomembnejše bančne storitve po odlični ceni. Potrebujete novo kreditno kartico, izredni limit ali gotovinski kredit za vse male in velike nakupe? Želite skleniti depozit z ugodno obrestno mero ali odpreti varčevalni račun? Pri Novi KBM vam bodo vse uredili hitro in brez dodatnih skrbi. Preverite tudi ugodno ponudbo stanovanjskih kreditov in si končno privoščite nov dom ali prenovo stanovanja po vašem okusu. Seveda lahko v poslovalnici uredite tudi vse vsakodnevne bančne posle, kot so plačilo položnic, dvig ali polog gotovine, bančna nakazila in še več.

Za vse, ki se raje obrnete na spletno poslovanje, sta na voljo tudi spletna in mobilna banka Bank@Net. Prek njiju boste lahko vse svoje bančne zahtevke urejali kar od doma, ugodno in brezskrbno. Oglasite se v poslovalnici ali svojo novo bančno pot odprite kar prek spleta.

Nova KBM – za lepšo finančno prihodnost

Nova KBM je močna, stabilna in univerzalna banka, s sedežem v Mariboru in široko in razvejeno mrežo poslovalnic po vseh Sloveniji. Na več kot 160 let bogati tradiciji bančništva je zrasla prepoznavna in inovativna banka, ki svojim strankam ponuja celovite bančne storitve, sodobne načine poslovanja ter ugodno osebno bančništvo kot tudi rešitve za poslovne uporabnike. Pod okriljem lastništva mednarodnega finančnega sklada Apollo Global Management, Inc. (Apollo) in Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD) ustvarja rešitve za prihodnost in pri tem uresničuje vizijo: biti najboljša banka v Sloveniji.

Pri Novi KBM neprestano razvijajo sodobne rešitve, ki gredo v korak s časom, trendi in pričakovanji sodobnega potrošnika. Odlične in večkrat nagrajene digitalne storitve so dokaz, da banka narekuje tempo sodobnega bančništva v Sloveniji. Ponaša se tudi z odlično spletno banko Bank@Net, ki je bila že večkrat nagrajena kot najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji.