Telemach | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Televizija, internet in mobilna telefonija po ugodni ceni. Na prodajnem mestu Telemach lahko uredite naročniško razmerje, poravnate račun in spoznate najnovejšo ponudbo pametnih telefonov.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Izberite Telemach in uredite vse na enem mestu

Razmišljate o zamenjavi operaterja? Na posredniški točki Telemach v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec vas bodo sprejeli prijazni svetovalci in vam predstavili svet celovite telekomunikacijske ponudbe po najbolj ugodni ceni. Televizija, internet in neomejena mobilna telefonija – naročniški paketi Telemach vam omogočajo, da za najbolj priljubljene storitve plačate manj.

Z ugodnimi naročniškimi paketi mobilne telefonije si zagotovite neskončne pogovore in sporočila SMS, izjemno hitrost prenosa podatkov mobilnega interneta ter številne, prilagojene dodatne storitve za brezskrbno uporabo mobilnega telefona in drugih pametnih naprav. Z vezavo naročniškega razmerja si lahko privoščite najnovejše pametne telefone, kot so iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Sony, Xiaomi in druge po akcijski ceni in s plačilom na obroke. Če združite vse storitve v en paket, pa še dodatno prihranite! Telemach prinaša popolno izkušnjo tudi najbolj zahtevnim uporabnikom. Izkusite omrežje GIGA s hitrostjo prenosa podatkov do 1 Gb/s, video storitve EON, razširjeno programsko shemo z najbolj gledanimi TV-programi in dodatne storitve vrhunskega omrežja. Vse, kar potrebujete za delo, prosti čas in zabavo, je na dosegu roke.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.