Vitapur | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Ugodno in lepo urejeno. Doma je najlepše, ko si zagotovimo udobje z vrhunsko ponudbo Vitapur. Ne zamudite številnih akcij za kakovostne izdelke za kuhanje, spanje in prosti čas.

Vitapur

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Izbrane kakovostne znamke za vaš dom

Vitapur je vaša popolna izbira, ko iščete vse za dom po ugodni ceni. Kakovostna ležišča, vzglavniki, lepa bombažna posteljnina, dekorativni tekstil, brisače, profesionalna kuhinjska posoda ter pripomočki za čiščenje in izdelki za prosti čas priznanih blagovnih znamk Hitex, Rosmarino, Svilanit, Kvikk, Scandinavia, 4Kiddo ter Vitapur in Vitapur Family bodo v vaš dom prinesli svežino in popolnoma nov slog za sodobno življenje.

Privoščite si boljše spanje, gurmanske kuharske podvige, nepopisno mehkobo v kopalnici, spalnici in otroški sobi ter se zazibajte v popolno udobje doma. Ne spreglejte najnovejše aktualne ponudbe ter številnih akcij in promocij za nakupe po še nižji ceni. Vitapur vas vedno razvaja z izbrano kakovostjo in varnimi materiali, od premium kolekcije posode, pekačev, kuhinjskih nožev in pripomočkov za kuhanje do kuhinjskih krp, kopalnih plaščev, brisač, hišnega tekstila, toplih odej, copatov, nogavic, do kovčkov in igrač za najmlajše. Vabljeni v trgovino Vitapur v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.

Novice
Do -50%
VITAPUR: Čas je za menjavo!
Velja do: 6. junij 2024

Ker imajo tudi izdelki za spanje svoj rok trajanja, so v Vitapurju za vas pripravili prav posebno akcijo, s katero bo osvežitev vašega doma še bolj ugodna. 

Vsa ležišča in nadvložke Vitapur so znižali do kar –50%. Poleg tega pa vam ležišče dostavijo brezplačno. 

In to še ni vse! Izkoristite tudi 1 + 1 GRATIS na vzglavnike, posteljnine in odeje.

Popolna rešitev za vaš spanec čaka v Vitapurju!

P. S.: Na ležišča omogočajo tudi nakup do 12 obrokov – BREZ OBRESTI!