Modiana | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Modiana vas razvaja z najboljšo ponudbo mode priznanih blagovnih znamk. Naj vaša garderoba zablesti v čudovitih odtenkih modnih kosov nove kolekcije.

Modiana

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Modni trendi za vrhunski slog

Ne prepustite izbire oblačil in modnih dodatkov naključju, zaupajte kakovosti Modiana. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec prinaša nove modne kolekcije priznanih slovenskih in tujih modnih blagovnih znamk. Dopolnite svojo garderobo z izjemnimi modnimi kosi znamk, kot so Betty Barclay, Desigual, Gil Bret, Guess Jeans, Olsen, Only, Pierre Cardin, Tom Tailor in druge. Ženska in moška moda v trgovini Modiana vas bosta preprosto pustila brez besed. V Modiani boste našli kakovostna in modna oblačila, ki poudarijo vaš edinstveni slog, od poslovnih oblačil do prefinjenega izbora za posebne priložnosti in sproščenih oblačil za prosti čas. V ponudbi so majice s kratkimi ali dolgimi rokavi, bluze in srajce, obleke, hlače, krila, plašči ter spodnje perilo in nogavice za ženske in moške. Oblačila lahko dopolnite tudi s torbico, pasom, šalom, kapo, nakitom in drugimi izbranimi modnimi dodatki.

Ne pozabite, s Pika kartico nakupujete v Modiani ugodneje. Krojaške storitve so brezplačne, saj vam kupljena oblačila tekoče sezone zarobijo, zožijo, zašijejo ali podaljšajo, tako da bodo kot ulita.

Za tiste, ki jim je na kožo pisan eleganten, a udoben modni slog

Modiana je eden izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji. Podjetje Modiana stremi k temu, da bi postalo največji regijski ponudnik modnega tekstila, njegovo osnovno vodilo pa je kupcu ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije.

Modiana predstavlja moderen in eleganten slog navdihnjen s svetovnimi modnimi smernicami. Blagovne znamke oblačil, obutve, spalnega programa, spodnjega perila, nogavic in modnih dodatkov, ki jih ponuja Modiana ponujajo modne kolekcije oblačil vrhunske kvalitete in modernega dizajna za ženske, moške in otroke.