Optika Clarus | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Očala z dioptrijo ali sončna očala? V Optiki Clarus bodo poskrbeli za dober vid in popolno zaščito vaših oči.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Ko potrebujete kakovostna očala in strokoven nasvet

Iščete najlepša očala? Taka, v katerih se boste počutili odlično in bodo pristajala vašemu obrazu? Supernova Mercator Slovenj Gradec ima pravo ponudbo za vas. Optika Clarus, en najbolj priljubljenih ponudnikov očal in okulističnih storitev v Sloveniji, vam nudi široko izbiro okvirjev za očala in dioptrijskih leč. Od večne klasike do najnovejših trendov, v Optiki Clarus lahko naročite očala po vašem okusu. Če ste že bili pri okulistu, lahko v optiki naročite ugodna očala na recept, nudijo pa vam tudi brezplačen pregled vida, v primeru, da se boste odločili za nakup očal pri njih. Poleg široke izbire korekcijskih očal za odrasle, imajo tudi otroška očala, športna očala, očala za računalnik, kontaktne leče, povečevalne lupe in druge optične pripomočke ter seveda kakovostna sončna očala priznanih blagovnih znamk.

Vsa sončna očala v Optiki Clarus so originalna in s pravilno optično obdelanimi stekli, tako da vam zagotovijo 100 % UV-zaščito in udobno nošenje cel dan. Izberite svoja najljubša v bogati izbiri trendovskih modelov. Od večnih aviatorskih očal, do skrivnostnih velikih temnih okvirjev ali drznih novih kolekcij, v Optiki Clarus vedno dobite kakovostna očala s certifikatom o izvoru in pristnosti.

Ne zamudite številnih akcij s popusti tudi do 80 % na najbolj priljubljena očala.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.

Novice
Do -50%
Totalna razprodaja sončnih očal v Optiki Clarus
Velja do: 7. september 2024

Ujemite sončna očala po znižani ceni na TOTALNI RAZPRODAJI sončnih očal do – 50 %. Znižali smo več kot 10.000 sončnih očal priznanih blagovnih znamk: Police, Guess, Carolina Herrera, Calvin Klein, Escada, Tous in še več kot 100 drugih blagovnih znamk.

Več o akciji >