Zlatarna Celje | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Nakit, ki obeleži vse pomembne trenutke. V Zlatarni Celje poiščite najnovejše trende nakita iz zlata, srebra in večnih diamantov. Podarite si prestiž, ki traja večno.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Unikatne prestižne kolekcije nakita vas navdušijo

V prodajalni Zlatarna Celje v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec vas pričakajo nove kolekcije prestižnega nakita iz plemenitih kovin, poldragih kamnov in prestižnih draguljev. Prepustite se blišču popolnih zlatih in srebrnih mojstrovin ter z edinstvenimi modnimi dodatki zablestite v prav vsakem trenutku svojega življenja. Kreacije Zlatarne Celje so popolne in skrbno izdelane. Privoščite si večni nakit, v katerem sta združena brezčasna eleganca in duh sodobnih trendov.

Tako dame kot gospodje boste v široki ponudbi Zlatarne Celje našli nekaj zase. Zapestnice, uhani, 'statement' prstani, ogrlice in verižice sestavljajo žensko kolekcijo, moški nakit pa prinaša kravatne igle, manšetne gumbe in prestižne modne dodatke za popoln slog ob posebnih priložnostih. Tukaj najdete še ročne ure za popoln poslovni videz, izvirna zlata personalizirana darila za različne priložnosti ter cenovno dostopno kolekcijo jeklenega nakita in modnih ur Lencia. Vajino ljubezensko zgodbo okronajo unikatni zaročni prstani in sanjski poročni prstani v tradicionalni rinki iz rumenega zlata ali v sodobnih kombinacijah z belim in 'rose gold' zlatom in diamanti. V poslovalnici pa so na voljo tudi luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata, čiščenje nakita in druge storitve.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.