Bar Kavarent | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Odlična kava, napitki in nekaj za prigriznit vas takoj okrepča med nakupovanjem. Vabljeni v prijetno vzdušje Bara Kavarent.

Bar Kavarent

Delovni čas
ponedeljek 06.00 - 00.00
torek 06.00 - 00.00
sreda 06.00 - 00.00
četrtek 06.00 - 00.00
petek 06.00 - 00.00
sobota 06.00 - 00.00
nedelja 06.00 - 00.00
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Bar Kavarent vam ponudi najboljšo kavo

Ustavite se in si privoščite odlično kavo. V nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec vas s široko odprtimi vrati pričakuje lokal Bar Kavarent. Na raznolikem meniju bo vsakdo našel nekaj zase. Kapučino, espresso, bela kava ali natančno narejen macchiato polepšajo prav vsak trenutek dneva, predvsem v bolj hladnih dneh pa vas bodo navdušili tudi čaji, kakav in drugi topli napitki. Pridite na hitro malico, druženje s prijatelji ali preprosto poiščite miren kotiček v katerem boste prebrali dnevni časopis. Ob toplih in osvežilnih napitkih vam postrežejo še s slastnimi toplimi sendviči in svežimi rogljički, tako da je lahko vaš trenutek zares popoln. Ne spreglejte tudi pestrega izbora pijač in privlačne dnevne akcije! Izjemno priljubljena je jutranja akcija kavice – vsak dan od 6.00 do 8.00 si lahko privoščite kavo za samo 1 €. Pridite in se pustite razvajati v prikupnem gostinskem lokalu.

Pijača je še bolj okusna na sončni terasi

Majhen, a očarljiv Bar Kavarent je poln prikupne osebnosti. Uživajte v prijetnem notranjem ambientu le korak od dogajanja v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec, ali se umaknite na zunanjo teraso, ki je kot prava mala sončna oaza v našem mestu. Predvsem v toplih dneh dobi posedanje in druženje ob kavi tu povsem novo atmosfero. Začutite pozitivno energijo in se predajte užitkom. Prijazna postrežba in vedno nasmejana ekipa natakarjev vam bo pričarala pravo domače vzdušje, h kateremu se boste z veseljem vračali. Saj veste, kaj pravijo … kava je boljša, ko je postrežena z nasmehom, in ta je v lokalu Bar Kavarent vsak dan na prvem mestu.