Storitve

Brezplačno parkirišče

318 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Mercator Slovenj Gradec se nahaja neposredno ob glavni cesti skozi Slovenj Gradec, nasproti bencinske postaje. Najdete nas tudi tako, da preprosto v navigacijo vnesete naš naslov Ronkova ulica 4a, 2380 Slovenj Gradec.

Na parkirišču ob nakupovalnem centru lahko brezplačno parkirate. Na voljo je 318 parkirnih mestih. Parkiranje je brezplačno 3 ure.

Dobrodošli v Supernovi!

Previjalnica

Družinam prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenček. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček s stolom za dojenje, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. V nakupovalnem centru najdete previjalnico v posebni sobi neposredno ob sanitarijah centra.

Staršem in otrokom prijazno središče!

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru najdete bankomat Nove KBM. Tu lahko opravite hitre bančne storitve, pregled finančnega stanja in dvig gotovine. Bankomat se nahaja neposredno ob poslovalnici banke.

Pošta

Poštni nabiralnik

Nakupovalni center ponuja preplet različnih trgovin, storitev in druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Mercator Slovenj Gradec oddate tudi klasične poštne pošiljke. V nakupovalnem centru vam je na voljo poštni nabiralnik Pošte Slovenije.

Darilne kartice

V Supernovi Mercator Slovenj Gradec lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Mercator Slovenj Gradec lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.