DZS | Slovenj Gradec | Supernova

Bogato založena trgovina DZS vam olajša priprave na šolo, delo in ustvarjanje. Šolski učbeniki, knjige, igrače in darila ustvarjajo čudovito ponudbo za vsak okus.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Knjigarna in papirnica za vse vaše želje

Odkrijte kakovostno in raznoliko ponudbo DZS tudi v domačem nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec. V literarnem kotičku knjigarne vas bodo pričakale največje knjižne uspešnice slovenskih in tujih avtorjev, številni priročniki za osebnostno rast, ustvarjanje in domača dela, kuharske knjige ter najnovejši slovarji, leksikoni in enciklopedije za znanja željne glavice. V trenutku boste sestavili svoj seznam za poletno branje.

Veliko izbire boste našli tudi na oddelku papirnice, ki je še posebej pestra in privlačna v času priprav na šolo. DZS namreč ponuja vse za šolo na enem mestu! Obkljukajte vse učbenike in delovne zvezke s šolskega seznama, medtem ko vaš šolar izbira najljubše zvezke, barvice, peresnico in druge šolske potrebščine. Iščete kakovostno šolsko torbo ali nahrbtnik? DZS ponuja najnovejše trendovske kolekcije. Na voljo je tudi širok izbor pisarniškega materiala za domačo pisarno ali ustvarjanje ter odlične ideje za darilo. Didaktične igre, plišasti medvedki, igrače in drugi darilni izdelki bodo navdušili tako male kot velike. Vzbudite domišljijo ter se prepustite navdihu literature in novega znanja v knjigarni in papirnici DZS.

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številne publikacije za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 50 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastno blagovno Office Line ter priljubljene znamke Leitz, Akta, Reisenthel in druge.