Top Shop | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Želite katerega od izdelkov iz TV-prodaje Top Shop? Kupite ga lahko v naši trgovini. Na voljo so najbolj priljubljeni izdelki Dormeo, Delimano, Rovus in drugi.

Top Shop

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Trgovina s skrbno izbrano ponudbo Top Shop

Obiščite trgovino Top Shop in se prepričajte o kakovosti priljubljenih blagovnih znamk iz TV-prodaje. Največje prodajne uspešnice za dom, kuhinjo, lepoto, zdravje, fitnes, šport in prosti čas lahko priročno, hitro in brez čakanja na dostavo kupite kar v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec.

Opremite dom in uživajte v kakovostnem življenju s skrbno izbrano ponudbo novih izdelkov blagovnih znamk Top Shop. Vrhunska profesionalna posoda in izdelki za kuhinjo vas čakajo v kotičku Delimano, kjer so med drugim na voljo tudi kuhinjski roboti, cvrtniki na vroč zrak in popularni mešalniki Nutribullet. Boljše spanje vam prinaša znamka Dormeo s široko ponudbo ležišč, vzglavnikov, posteljnine, odej in drugih izdelkov za spalnico in otroško sobo. V ponudbi trgovine Top Shop boste našli še udobno obutev Walkmaxx, sesalnike in opremo za čiščenje Rovus, izdelke za zdravje in lepoto Wellneo ter številne druge izvirne izdelke, kot so odganjalci mrčesa, pripomočki za vrtnarjenje, valjčki za pleskanje, hlače za oblikovanje postave, otroške igrače, oprema za trening ipd. Ne zamudite priložnosti za ugodne nakupe v trgovini Top Shop.

Top Shop – od TV-prodaje do trgovine

Top Shop preko TV-prodaje prinaša številne in raznovrstne izdelke v naše domove že od leta 1996. Le kdo se ne spominja legendarnih izdelkov iz TV-oglasov, kot so Dry Cooker, pojoči božični venček, riba Boogy, ura s ptičjim petjem, Power Juicer, Kosmodisk in številni drugi. Skozi leta je Top Shop v naše domove prinesel več kot 1.000 različnih izdelkov in pisal na milijone vznemirljivih zgodb. Danes je Top Shop dobro prepoznavna znamka, ki slovi po svojih TV-oglasih in edinstvenih izdelkih, ki jih ne najdete nikjer drugje.

Poleg uspešne TV-prodaje in spletne trgovine prinaša Top Shop 17 prodajnih mest po vsej Sloveniji. Trgovine so postavljene na priročnih lokacijah in ponujajo izdelke, ki ste si jih ogledali v TV-oglasih. Včlanitev v klub zvestobe Club 5* prinaša še dodatne ugodnosti in prihranke, saj člani kluba kupujejo vse izdelke Top Shop ugodneje, po ekskluzivnih klubskih cenah s takojšnjim koriščenjem popustov.