T-2 | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Izberite najsodobnejše telekomunikacijske storitve in uživajte v internetu, televiziji in mobilni telefoniji po ugodni ceni. V poslovalnici T-2 vam pripravijo najboljšo ponudbo.

T-2

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Za ugoden naročniški paket ali nov mobilni telefon

Ustavite se v poslovalnici priljubljenega operaterja in odkrijte sodobne telekomunikacijske storitve, ki vam olajšajo življenje. Ne glede na to, ali iščete nov pametni telefon, se odločate za zamenjavo operaterja ali potrebujete nasvet pri izbiri naročniškega paketa za mobilno telefonijo, internet in televizijo, vam pri T-2 pripravijo najboljšo ponudbo. Prijazni svetovalci v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec vam bodo predstavili novosti v ponudbi T-2 ter sestavili paket po meri. Bi mobilno, odprto širokopasovno, kabelsko omrežje ali optiko? Po ugodni ceni si zagotovite vrhunske pakete storitev in uživajte v bogati shemi TV programov, hitrem internetu ter izjemni mobilni telefoniji.

V poslovalnici lahko sklenete novo naročniško razmerje, prilagodite obstoječi paket, plačate položnice za T-2 storitve, kupite, prevzamete, zamenjate, vrnete tehnično opremo ali se oglasite, ko potrebujete strokovno podporo. Na voljo so tudi najbolj priljubljeni mobilni telefoni iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi in drugih znamk. Z vezavo naročniškega razmerja pa si lahko novega digitalnega lepotca privoščite na obroke po ugodni nižji ceni.

Pri T-2 so zagotovljene najsodobnejše telekomunikacijske storitve po konkurenčnih cenah

Družba T-2 je bila ustanovljena leta 2004 in uporabnikom vse od takrat ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. V nacionalno in mednarodno telekomunikacijsko omrežje se je vključila oktobra 2005 s ponudbo telefonije, TV in interneta s tehnologijo VDSL. Takrat je T-2 prva ponudila slovenskemu trgu širokopasovni dostop, ki je uporabnikom prinesel hitrejši internet, sodobnejšo telefonijo in najnaprednejši IPTV. 

Z več kot 350 zaposlenimi je družba T-2 imela v novembru 2019 preko 283.000 fiksnih in mobilnih priključkov, njihove storitve pa je uporabljalo preko 150.000 slovenskih družin in podjetij. V T-2 se vseskozi trudijo, da ponujajo čim boljšo uporabniško izkušnjo in marsikatere inovativne rešitve, med njimi so aplikacija za pametne TV naprave, edinstveni časovni zamik in storitev mobilne televizije tv2go, ki jo lahko naročniki uporabljajo povsod v EU, širok nabor TV programov - tudi v 4K ločljivosti, itd.