Sanolabor | Slovenj Gradec | Supernova

Postavite zdravje na prvo mesto z odličnimi izdelki Sanolabor. Medicinski in ortopedski pripomočki ter izdelki za zdravo življenje olajšajo rehabilitacijo in povečajo udobje.

Sanolabor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Najširša ponudba vrhunskih izdelkov za zdravje

Iščete kompresijske nogavice, masažno blazino, protibolečinski gel ali morda nepremočljivo podlogo? Vse za vaše zdravje vas pričaka v trgovini Sanolabor. Kakovostni ortopedski in medicinski pripomočki, zdravila, ortopedska obutev ter izdelki za večje udobje – v ponudbi Sanolabor boste našli preverjeno kakovost, varno uporabo in odlične cene. Obiščite nas v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec in dovolite, da vam v trgovini pomagajo pri iskanju najboljše rešitve za lajšanje simptomov zdravstvenih težav ali preprosto svetujejo na poti do splošnega dobrega počutja. Izobraženo strokovno osebje trgovine vam bo z veseljem predstavilo novosti v ponudbi ter vam svetovalo glede pravilne uporabe.

Ne samo zdravljenje in rehabilitacija, ponudba trgovine Sanolabor daje velik poudarek tudi preventivi in zdravemu življenjskemu slogu. Tukaj boste našli kakovostno kozmetiko in prehranska dopolnila z vitamini in minerali za različne težave sodobnega življenja ter bogato ponudbo za boljše počutje, zdravo življenje in osebno nego. Začnite živeti bolje s preverjenimi izdelki priznanih blagovnih znamk.

Zdravje na prvem mestu

Pravijo, da bo vse v redu, dokler imamo zdravje. V podjetju Sanolabor se tega dobro zavedajo, zato vam ponujajo vse, da se vaše zdravje izboljša in ostane v odličnem stanju. Slovensko podjetje je eno večjih ponudnikov izdelkov na področju zdravstva, industrije, znanosti in šolstva ter vam zato nudi širok nabor medicinskih pripomočkov, medicinske in bolniške opreme, potrošnih materialov in opreme za laboratorije, zdravil na recept ali brez recepta, izdelkov za osebno zaščito, vitaminov, mineralov in prehranskih dodatkov. O uspešnosti podjetja v zagotavljanju pripomočkov za zdravje pa glasno govorijo tudi njegova hčerinska podjetja, s katerimi se širi tudi na tujih trgih.

Ker želijo v podjetju kar najboljše zadovoljiti potrebe in povpraševanje, tega ne dosegajo le s ponudbo najvišje kakovosti, temveč tudi z zaposlovanjem ljudi z izkušnjami in strokovnim znanjem, ki znajo profesionalno odgovoriti na vprašanja obiskovalcev trgovin. Podjetje z več kot 60-letno tradicijo se ponaša tudi z uspešno oskrbo zdravstvenih ustanov s kakovostnimi medicinskimi pripomočki, med katerimi nudijo tudi vse potrebno za oskrbo na domu.