Mestna optika | Slovenj Gradec | Supernova

Se vam je poslabšal vid? V Mestni optiki vam izdelajo nova korekcijska očala ali kontaktne leče ter pomagajo izbrati odlična sončna očala za vaš obraz.

Mestna optika

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo

Korekcijski okvirji in leče priznanih blagovnih znamk

Poskrbite za zdravje svojih oči in izberite kakovostna očala, v katerih boste videti fantastično. V ponudbi Mestne optike v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec lahko izbirate med korekcijskimi okvirji, sončnimi očali ter kontaktnimi lečami in tekočinami v različnih cenovnih razredih. Mestna optika ugodi željam prav vsakogar, ki potrebuje nova očala ali si preprosto želi z novim okvirjem popestriti modni slog, od manj znanih proizvajalcev po ugodni ceni do prestižnih svetovno priznanih blagovnih znamk. Od klasičnih očal za profesionalen večen videz do modnih okvirjev, s katerimi boste zagotovo izstopali, korekcijska in sončna očala iz Mestne optike vam vedno lepo pristajajo.

V ponudbi Mestne optike boste našli vrhunska očala priznanih blagovnih znamk, kot so Balenciaga, Ray Ban, Versace, Cartier, Dior, Gucci, D&G in Givenchy, ter kontaktne leče znamk Air Optix Aqua (Alcon), Clear-all-day (Clearlab), Contact Day 30 MEDI Spheric (Carl Zeiss), Pure vision (Bausch&Lomb) in Soflens 59 (Bausch&Lomb). Izdelajo tudi očala na recept vašega okulista s predpisano dioptrijo. V ponudbi boste našli še očala za računalnik, športna očala, prikupna otroška očala ter številne optične pripomočke in dodatno opremo.

Vodilna Optika v Sloveniji

Mestna Optika je podjetje z dolgo in bogato tradicijo s področja korekcije in zaščite vida, ki posluje že vse od leta 1946. Svoje poslovne enote ima odprte v vseh regijskih nakupovalnih centrih po Sloveniji. Mestna optika je glede na kazalnike poslovanja po številu poslovnih enot in po finančnih rezultatih vodilno podjetje s tega področja v Sloveniji. Storitve, ki jih podjetje ponuja obsegajo celoten proces, od merjenja refrakcije-dioptrije, do izdelave končnega izdelka-očal, poleg tega pa še popravila optičnih izdelkov (menjava nosnikov, vijakov, lotanje…).

Načelo in poglavitni cilj podjetja je zadovoljna stranka, zato poslovanje temelji na strokovnosti, kvalitetnem, transparentnem, poštenem in osebnem svetovanju. Strokovno izobraženo prodajno osebje zna, upoštevajoč želje kupca, svetovati pri izbiri korekcijskih okvirjev, sončnih očal. V podjetju ves čas sledijo modnim smernicam, novim tehnologijam in novim spoznanjem tako na področju ponudbe okulističnih storitev kot optičnih izdelkov.