Loterija Slovenije | Mercator Slovenj Gradec | Supernova

Odkrijte čudovit svet iger na srečo. V Loteriji Slovenije je lahko vsak dan vaš srečni dan. Držimo pesti za glavni dobitek in privlačne denarne nagrade!

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ronkova ulica 4a
2380 Slovenj Gradec
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

S priljubljenimi igrami na srečo do vrtoglavih nagrad

Sreča je na dosegu vaših prstov, le izbrati morate srečko ali vplačati svoje srečne številke! V Loteriji Slovenije je lahko prav vsak dan pravi za srečo, saj vas pričakajo številne možnosti za fantastične denarne nagrade. Na prodajnem mestu v nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec lahko vplačate Loto, 3×3, Euro Jackpot, Vikinglotto, TikiTaka in številne druge hip igre. Zagotovite si priložnost za dobitek iz bogatega denarnega sklada! Če ne želite čakati na naslednje žrebanje, poskusite z nagradno srečko in se podajte na lov za takojšnjim dobitkom. Je danes na vrsti Mega Huda Renta, Astroskop, Legende, Čarobnice, Hitrih 300 € ali katera od drugih priljubljenih srečk? Na prodajnem mestu lahko preverite izžrebane številke vseh iger na srečo in takoj prevzamete vse manjše dobitke.

Manjši dobitki do vključno 299,99 € niso obdavčeni, medtem ko so dobitki v vrednosti 300 € ali več obdavčeni po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo. Ta na dobitek obračuna 15-% davek, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni treba prijaviti v napoved za odmero dohodnine.

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.